Ο διαγωνισμός φωτογραφίας έληξε…και οι νικητές αναδείχθηκαν!

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας NepheliForestViewContest έληξε και οι συμμετέχοντες οι οποίοι συγκέντρωσαν τα περισσότερα LIKES για τις φωτογραφίες τους συμπληρώνουν τη λίστα των νικητών, την οποία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του ξενοδοχείου ΝΕΦΕΛΗ.

Ο διαγωνισμός αυτός ήταν μία πρωτοβουλία που σκοπό είχε την ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με το δάσος, ενώ αποτέλεσε και μία καλή ευκαιρία να περάσουμε όμορφα και να ταξιδέψουμε μέσα από ωραία τοπία της ελληνικής φύσης. Θεωρούμε πως η πλειοψηφία των ανθρώπων που συμμετείχαν (είτε στέλνοντας τις φωτογραφίες τους, είτε ψηφίζοντας αυτές που τους άρεσαν περισσότερο), κατανόησαν τον σκοπό αυτό και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς.

Η ανταγωνιστική τροπή του διαγωνισμού, από μία μικρή μειοψηφία, μας λυπεί και ήταν πέρα από τους σκοπούς και την επιθυμία μας. Για το λόγο αυτό και για να μη χάσουμε το «δάσος κοιτάζοντας το δέντρο», αποφασίστηκε η πρώτη θέση να μοιραστεί μεταξύ των δύο πρώτων και έτσι τα δώρα που θα δοθούν να είναι 21. Η πρωτιά για εμάς ανήκει σε όλους όσους είχαν τη διάθεση να στείλουν τις φωτογραφίες τους και να μοιραστούν μαζί μας την αγάπη τους για το δάσος και τη φύση. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν! Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που κέρδισαν με σειρά κατάταξης.

 

 

Posted on 31/10/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: